torsdag 31. januar 2008

Svensker, Solberg og Strikking!

Vi har fått i oppgave å sammenligne noen blogger, og jeg har valgt å skrive litt på bloggen til Niklas Claesson. Han har skrevet litt forskjellig om hvordan det er å være svensk i Norge og hva Norge kan bli bedre på. Jeg synes konseptet var ganske bra; det var annerledes, og det liker jeg. I starten var det litt vanskelig å skjønne alt som stod der, siden han skriver på svensk, men det gikk greit etter hvert. Førteinntrykket var at det var en litt kjedelig side som jeg ikke fikk lyst til å fortsette å lese på; grunnen til dette tror jeg var utformingen. Siden var blå, med masse tekst og få bilder, og ingen andre elementer.


Petter Solbergs blogg så litt mer interessant ut i starten og jeg fikk lyst til å se litt mer på den. Det var flere bilder på den og blogginnleggene var mye kortere, men samtidig var siden mer rotete fordi det var mye mer forskjellig på den i forhold til på Claessons.

En blogg jeg liker er Irenes hobbyblogg. Her får jeg masse inspirasjon til ting jeg kan strikke, og det er gøy! Siden hennes er også veldig oversiktelig og enkel, det er akkurat passe mye tekst og mange bilder. Dette er en blogg jeg kommer til å gå inn på flere ganger! En annen ting jeg liker med bloggen hennes er at det er en liste med andre blogger hun er innom, og noen av disse er andre hobbyblogger som jeg kan få enda mer inspirasjon fra.


Blogger kan ofte være personlige, og det gjør at ingen er helt like.

1 kommentar:

  1. Et sammensatt utvalg blogger, ja:) Det er fint at du velger å bruke bloggen til å vise hvem du er (dvs hva du liker, mener etc). Det gjør den mer interessant.

    SvarSlett