søndag 25. mai 2008

Bloggingen tar ferie..

Da er det ikke lenge igjen til skolebloggingen er ferdig for denne gang, og vi må finne noe annet å ta oss til. Jeg vurderer faktisk å lage en ny blogg, hvor jeg kan skrive litt om hva jeg vil, for, å blogge er gøy og det er noe jeg vil fortsette med.

Vi startet i januar med bloggingen, og jeg var egentlig ganske optimistisk. Jeg trodde det kom til å bli gøy og spennende, men jeg syntes også det var litt rart, å blogge på skolen liksom? Ingen andre jeg kjente hadde gjort det før.. Men jeg hadde rett, det var, og er, en morsom og annerledes måte å lære på; veldig nytt og spesielt.

Dette halvåret med blogging har vært utrolig spennende og gøy. Jeg har lært masse nytt om "pc- og internett verdenen", og ikke minst om "bloggeverdenen". Jeg har blant annet lært om forskjellige måter å holde statistikk over bloggen på, jeg har blitt mer bevist på bilde- og språkbruk og jeg har begynt å lese blogger, nesten hver dag faktisk. Å lese blogger har nesten blitt en hobby.

Jeg håper at vi kan fortsette å blogge på skolen til neste år, for det er virkelig noe jeg har hatt sansen for. Jeg håper også at jeg kan finne mye nytt, interessant og spennende å skrive om, slik at jeg får flere lesere. Kreativiteten min har ikke vært så veldig stor, men jeg håper den er på plass etter ferien.

Takk for meg! =)

Ingvild

Foto; Blogging

2 kommentarer:

  1. Hei Ingvild! Jeg er veldig glad for at du har fått et nytt verktøy til læring og underholdning gjennom bloggen! Jeg håper også at dere får blogge mer på skolen til neste år, men uansett kan du jo bruke en blogg til å reflektere over egen læring. En blogg kan også være et "arkiv" over nyttige ting du vil ta vare på til senere. Hvis du begynner på en ny blogg vil jeg gjerne ha adressen din så jeg kan lese litt. Jeg liker å lese det du skriver, nemlig :)

    SvarSlett
  2. Ja, da er vi igang igjen! Det er hyggelig å se bloggen din på nytt. Gleder meg til å følge med her fremover!

    SvarSlett